Колеги, запалката има ли отделен Бушон или е свързана директно към запалването
Известие
Collapse
No announcement yet.
Алфа 147/156/ГТ, тема за общи приказки
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Първоначално публикувано от MindFreak Покажи съобщениеАбсолютно те разбрах,колегаизвинявам се аз не съм се изразил правилно
, но имах предвид точно този механичен клапан на високото налягане, който работи на вакум и е на турбината ( който се оказа механичен а не електрически
)
Имам познат, който кара Голф 4 1.9 tdi 110кс. Човека е сменял именно този клапан преди време и понеже е механичен при поставянето му, вместо го да остави в полуотворено положение, неволно, тъй като е неудобно за слагане, го е оставил в напълно отворено положение. Колата от тогава върви адски много, няма чип няма нищо. За това се замислих,ако моя( който си е наред ) е подобен, дали да не го отворя малко за спорта, от чисто любопитство....или да не си правя експерименти.
Благодаря за отговора!
Comment
-
Първоначално публикувано от slavi88 Покажи съобщениеКолеги, запалката има ли отделен Бушон или е свързана директно към запалването
Първоначално публикувано от slavi88 Покажи съобщениеИмам и друг проблем нз може и вие да го има/ли те. Дясните прозорци ( преден , заден ) мога да ги свалям от панела но немога да ги вдигна после. Така ли са попринцип или има някъде повреда.166 2,4JTD 20V Sportronic Edizione collezionisti
ex 156 2,4JTD; ex 146ti; ex 145 1,6 boxer
Comment
-
Сутринта паля и колата глъхне,тръгва да гасне след секунда,скача на 1500 оборота,след което се нормализира от какво може да е това дросела го чистих преди шест месеца дебитомера го изключвам ? Мисля че започна да го прави,от както застудя..
Comment
-
Корите под двигателя на 147 и GT дали са еднакви, че моята май падна жертва в зимата и не знам дали ще мога да я възстановя ?AR 145 , 1.6 , 76 kw- ex; GT 1.9 JTD 110 KW
Posted by Bat Vas:Алфиста трябва да има минимум две коли, ако не иска да ходи с градски транспорт от време на време.
sigpic
Comment
-
Благодаря. Засега успях да закрепя моята. Дано издържи зимата.AR 145 , 1.6 , 76 kw- ex; GT 1.9 JTD 110 KW
Posted by Bat Vas:Алфиста трябва да има минимум две коли, ако не иска да ходи с градски транспорт от време на време.
sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от slavi88 Покажи съобщениеКолеги, запалката има ли отделен Бушон или е свързана директно към запалванетоGiulietta 1,6 JTDm 2013
156 SW 1,9 JTD 2003
Comment
-
Някой имал ли е проблем с мигачите? При мен понякога цъкат по-бавно или неравномерно или изобщо спират? В релето ли е проблема?
Comment
-
Първоначално публикувано от Ivanov_ Покажи съобщениеНякой имал ли е проблем с мигачите? При мен понякога цъкат по-бавно или неравномерно или изобщо спират? В релето ли е проблема?_156_2,4_JTD_136hp_-EX
156 FL 1,9 JTD 115hp "05
Comment
Comment